Möt våra tillväxtskapare

Alla vi på Ahrens har över 20 års erfarenhet av arbete i ledande positioner på tillväxtföretag. Vi har själva praktiserat allt vi förmedlar. Utöver detta har vi i över tio år hjälpt andra på deras tillväxtresor. Du kan räkna med oss för stabil rådgivning. Vi kan få ägare, styrelse och ledning att skapa tillväxt.  

Tillväxtspecialist, senior rådgivare och delägare

Lars Diethelm

Lars har bidragit till flera imponerande internationella tillväxtresor, dels i IKEA:s toppskikt och dels på Harrods. Han är en flitigt anlitad föreläsare och arbetar som rådgivare och bollplank till flera ägare och tillväxtledare.

Tillväxtspecialist, senior rådgivare och delägare

Michael Engström

Michael har flera spännande tillväxtresor bakom sig, bland annat på Axis Communications och AudioDev. Han brinner för att inspirera individer och utveckla företag genom styrelseuppdrag och i sin roll som föreläsare och rådgivare.

Tillväxtspecialist och senior rådgivare

Ulf Christiansson

Ulf har 20 års erfarenhet av ledande roller i internationella teknikföretag. Som konsult, rådgivare och genom styrelsearbete fortsätter han att hjälpa andra att leda för ökad tillväxt.    

Tillväxtspecialist och senior rådgivare

Mats Jacobson

Mats har varit VD för snabbväxande och lönsamma IT-bolag och är styrelseordförande och ledamot i flera bolag. Som konsult har han genomfört hundratals lyckade tillväxtprojekt. 

Tillväxtspecialist och senior rådgivare

Margaretha Alexanderson

Margaretha har drivit och utvecklat flera verksamheter med bravur. Bland de företag vars framgångar hon medverkat till märks Qlik, Sony Ericsson och Utbildningshuset.

Vill du bli en av oss?